Betrouwbare bookmakers in Belgie

Gokken op voetbal doet u in België sinds 2012 legaal! De Belgische Kansspelcommissie ziet streng toe op de regels van een gereguleerde en eerlijke gokmarkt in België. Bookmakers worden dan ook goed in de gaten gehouden. Met de stijgende populariteit van online gokken, is er veel vraag naar bookmakers. Zorg dat u altijd als speler uit België bij een vertrouwde en veilige partij gokt, welke in het bezit is van de officiële vergunningen.tekst2-bookmakers

Betrouwbaar voetbal gokken in België

Er zijn een groot aantal bookmakers actief op de Belgische gokmarkt. Slechts een aantal van deze bookmakers zijn legaal en hebben de juiste licentie afgegeven door de Belgische Kansspelcommissie. Voorkom dat u onnodig risico loopt en speel dus altijd bij een legale bookmaker.

Een aantal betrouwbare bookmakers in België zijn Unibet, Ladbrokes en Betfirst. Deze bookmakers begeven zich al jaren op het internet met hun diensten en hebben een respectabele en betrouwbare reputatie opgebouwd. Dit in combinatie met hun officiële vergunningen maakt dit een gokje veilig. Wint u dus hoge bedragen? Dan wordt u ook echt uitbetaald door de bookmakers.

Bij een legale bookmakers als Unibet wordt u ook een welkomstbonus geboden. Deze kunnen wel oplopen tot 100 euro extra speel te goed. Dit is een ultieme kans voor nieuwe spelers om met een hoge inzet, snel extra winst te maken. Let wel altijd op de bonusvoorwaarden bij registratie.